torsdag 5. januar 2017

Norsk Standardsnus - Boksanmeldelse


Norsk Standardsnus Green Ice (Slim White). Har du hørt om dette merket? Vel, fra uke 47 er dette hvordan Nick & Johnny Green Ice skal markedsføres.
Dette er i forbindelse med de nye forpakningsforeskriftene til Bent Høye, da et stunt fra Swedish Match for å demonstrere hvor ille dette kan bli.

Boksen har brunfarge som ifølge kjæresten er "r*vstøgg", og har advarsellapper på alle synlige flater. Jeg personlig synes boksen er utrolig kjedelig, og som snusblogger vil dette gjør det vanskelig for meg å se etter nyheter i skapet.
Ikke bare vil det være vanskeligere for meg å finne nyheter, men hvordan vil det gå med de stakkars damene som sitter bak kassa på Kiwi som må memorere seg hvor hver enkel snusboks står plassert? Det er også dem som må plassere snusen i kjøleskapene. Bortkastet tid spør du meg.

Denne snusboksen er foreløpig bare et stunt fra Swedish Match for å fortelle Norge om hvordan boksene kan bli i framtiden.
Med seg har de dog et budskap til deg om å gå inn på www.vithvadukjøper.no, en underskriftskampanje som forhåpentligvis får en slutt på disse grusomme snusboksene.

Ta en titt innom da vel, og kos deg med snusen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar