onsdag 30. mars 2016

Test: Siberia Power Portion Brown - Brun Porsjon (H** sterk)

(Dette er en reklame)
Jeg har tidligere skrevet om Siberia Extremely Strong White Dry.
http://snuselsker.blogspot.no/2016/03/test-siberia-extremely-strong-white-dry.html
Denne ble da konkludert med at den var verdens sterkeste snus, men nå har den da kommet i brun porsjon, og ikke kun hvit. Hvordan skal dette gå da..?

Nikotin, porsjon, nytelse og hodepine:
I likhet med Siberia Rød (Extremely Strong White Dry, men la oss kalle den Siberia Rød, og denne brun) har Siberia Brun samme nikotinmengde på 43mg/g. Forskjellen her er at der Siberia Rød hadde hvite porsjoner, har Siberia Brun ikke dette, noe som gjør at nikotinet kjører hardt på med det samme.
Dette resulterer med et mye raskere og hardere nikotininntak. Personlig syntes jeg det går litt hardt i svingene, siden jeg foretrekker litt mildere snustyper, helst på rundt 20mg/g. Jeg elsker nikotin-effekten, men det er rett og slett hakket for mye for meg.
For dere som liker denne effekten er dette virkelig et kjøp.


Smak:
Smaken er igjen en frosted-smak. Denne gangen virker det til at GN Tobacco har redusert litt mengden, siden smaken og lukten er hakket roligere enn den røde.
Effekten er der fortsatt, med en snus som svir og du får fortsatt den gode følelsen.
Konklusjon:
GN Tobacco har gjort det igjen, og laget enda et nytt eksemplar av verdens sterkeste snus.
De har fylt opp boksen med 20g av godsakene, og siden dette er en snus som lar effekten ligge en god stund vil ikke denne gå tom med det første.
Hvis du er en av dem som liker Siberia Rød, men som ikke er så gira på de hvite porsjonene er Siberia Brun definitivt et kjøp for deg!
Takk til Gull & Cigarer i Ålesund for dette eksemplaret til test!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar