onsdag 30. mars 2016

Test: Oden's Extreme Double Mint

(Dette er en reklame)
GN Tobacco har begynt å få ganske mange forskjellige smaker og typer i sitt sortiment. Mint, cola, whisky, verdens sterkeste og vanilje, bare for å nevne noen.
Nå har de kommet med Double Mint, eller Spearmint, for å være litt mer presis.
Smak:
Oden's Double Mint har en sterk spearmint-smak. Nå snakker vi den gode spearmint-smaken som vi finner i tannkrem. En frisk og god smak som ikke er kvamende eller til sjenanse.
Smaken sitter lenge, og tobakkssmaken er så godt som fraværende, noe de fleste ønsker i en snus.


Nytelse:
For meg personlig holder Oden's Double Mint den nikotinstyrken som passer meg best på 22mg/g. Dette gjør at jeg får den nytelsen jeg ønsker, samtidig som at det ikke blir for mye av det gode. Noen kan kanskje syntes det blir for sterkt, og noen for svakt, men det er helt opp til den enkelte.
Selve smakstilsetningen gjør at det svir litt i overlippa, men ikke til så stor grad som frosted. Nå snakker vi om en god mellomting som gjør at den passer for de fleste.
Porsjonen:
Porsjonen er standard Oden's, med ekstra store porsjoner og litt ekstra fuktighet. Dette gjør at den renner fint, og smaken kjennes godt.
Konklusjon:
Oden's Double Mint har en veldig god smak av spearmint, en smak de fleste liker og er godt kjent med. Kombinert med styrken og fuktigheten gjør at dette blir en snus jeg vil anbefale å kjøpe, men man risikerer å bli lei etter 1-2 bokser. Derfor kan det være greit med variasjon, så man alltids kan komme tilbake til denne, for det er en virkelig god snus!
Takk til Gull & Cigarer i Ålesund for dette eksemplaret til test!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar