onsdag 30. mars 2016

Test: Ettan (Porsjon)

Ettan er en snus som har eksistert siden 1822, og regnes til å være Skandinavias eldste snusmerke. I norge er den ikke å oppdrive alle steder, men i sverige finnes den i alle hyller.
Kjør test nr. 5 av snus kjøpt i sverige!


Porsjonen:
Porsjonen til Ettan er av den klassiske typen. Normal størrelse og vanlig fuktighet gir et inntrykk av at Swedish Match ikke vil gjøre noe drastisk med denne nydelige snusen, gir oss en pekepinn til hvordan ekte porsjonssnus skal være. Den ligger godt i leppa som mye annen snus, og gir ikke et ubehag.


Smak:
Ettan er en ganske sterkt krydret snus, og setter et godt inntrykk av at dette er en klassisk original-snus. Røyk-aromaen sitter godt, og gir hele smaken et stabilt inntryk. Det er åpenbart at Ettan har holdt på smaken siden den kom ut, til glede for faste tilhengere av den "ekte" snusen.
Smaken holder seg lenge, uten at den søte bismaken man får fra mye annen snus stikker fram. Her har vi en meget god snus med en smak man aldri blir lei av, som gir et godt helhetsinntrykk.
Konklusjon:
Ettan ER den klassiske snusen, så man bør være forsiktig om hva man sier om denne. Heldigvis risikerer jeg ikke å banne i kirka, for dette er en suveren snus som ikke gjør noe feil.
Hvis du er en fan av original-snus, og skal kun kjøpe ett merke hvis du befinner deg i sverige, gå for denne!
Forresten:
Jeg planlegger å lage et innlegg hvor jeg svarer på spørsmål om snus.
Nyheter, rykter, "hvor ble den av?", og alt annet snus-relatert.
Legg igjen en kommentar, eller send en mail til snuselsker@hotmail.com , og kanskje spørsmålet ditt blir besvart i et senere innlegg.
Kos deg med snusen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar